dag4_thumb

West Palm Beach til Orlando

15. juli 2012


Denne søndag startede for os tidligt, da de danske sengetider stadig ulmer i det ubevidste :) Jeg havde derfor lidt ekstra tid til at få taget et par billeder af hotelværelset i West Palm Beach.

Efter en morgenmad bestående af bagels med cream cheese, falske cornflakes med en blanding af let- og sødmælk, tog vi hul på de ca. 340 kilometer vi skulle køre resten af dagen.

Under hele turen var vi meget opmærksomme på forskellene fra danske og amerikanske veje. Blandt andet tog jeg dette billede, af træer som bliver mere eller mindre ødelagte på grund af el-masterne langs vejkanten.

Pludselig begyndte det at regne. Og det regnede meget!! Derfor besluttede vi os for, at vores første planlagte stop på nordsiden af Jupiter Inlet, kun blev til at køre forbi det gamle fyrtårn “Jupiter Lighthouse”, som løbende har været i drift siden borgerkrigen og eksisteret siden slutningen af 1700-tallet.

Efter en tur i det amerikanske supermarked Walmart, købte Michael et nyt stik til vores strejkende GPS. Desværre viste det sig, at så snart denne blev tilkoblet et USB-kabel tror GPSen automatisk at den er tilsluttet en computer – ude af stand til at vise et kort på skærmen imens. Irriterende træls… Og på den måde blev jeg igen idag udfordret på mine manglende kort-kundskaber. jubii…

Da jeg var færdig med at være frustreret, begyndte jeg at ligge (eller er det i virkeligheden “lægge” – kan ikke spørge Michael, han sover) mærke til, at vejene et langt langt stykke lignede utrolig meget hinanden. Dette er et af de mange arto billeder der blev taget, på den bekostning:

Da termometeret i bilen viste 30 grader, var det tid til et kig på blockhouse beach. Vi havde brugt længere tid på køreturen, end vi havde beregnet, så det blev kun ved kigget, selvom vandet (og vejret) var meget indbydende.

Ved samme stop tog jeg også nogle billeder af bilen, som jeg lovede jer igår. Her er et smugkig. Jeg er sikker på at Michael meget gerne vil have lov til at tage nogle smukkere billeder af den…

Vi var ved at have travlt, da vi 15.45 nåede Kennedy Space Center. Desværre nåede vi lige netop ikke den guidede bustur rundt i NASA, til gengæld brugte vi resten af aftenen på at se deres tilknyttede visitor center.

Vi mødte blandt andet astronauten Winston Scott. Winston Scott fungerede som “mission specialist” på STS-72 i 1996 og STS-87 i 1997, og har i alt opholdt sig 24 dage, 14 timer og 34 minutter i rummet.

Sen aften ankom vi til hotellet her i Orlando – som på mange måder ligner hotellet fra West Palm Beach, så billederne herfra vil jeg ikke poste. Efter indtjekning gik vi på jagt efter aftensmaden. Vi gik blandt andet forbi spisestedet “pirates” som efter sigende skulle foregå på et stort piratskib, hvor der også er ansat skuespillere, for på den måde at give kunderne en lille ekstra oplevelse med derfra. Vi endte dog på panda express, som var noget billigere, men eftersom at vi minimum skal have én overnatning mere her i Orlando overvejer vi stadig “pirates”. Er der nogle af jer der har været der? Eller kender nogle som har? Så må i meget gerne kommentere nederst på siden, og lade mig høre hvilken oplevelse du/de havde af det :)

Orlando er ren slaraffenland for turister. Jeg glæder mig til to hele dage i Universal Studios i morgen og tirsdag – også selvom det efter sigende skulle regne.