dag6_simsons

Universal Studios, Orlando

17. juli 2012

De sidste par dage, har vi fået underholdningstanken fyldt op, takket være Universal Orlando Resort. Vi havde hjemmefra bestilt en to-dags billet, hvoraf den sidste dag inkluderede et express card. Det havde vi timet helt perfekt. Dag 1 var en “stille” dag i Universal. Aldrig mere end 1 times kø ved de mest attraktive attraktioner,  hvor der derimod var 100 minutters kø på 2. dagen.

Fra vores hotel kørte der gratis shuttle busser ca. hvert 3. kvarter. Vi var tidligt oppe, og tog de første busser begge dage.

Nåh ja, og kameraet ville vi ikke slæbe på, så i må nøjes med vores mobilbilleder.

Universal Orlando Resort består af to temaparker: “Universal Studios Florida” og “Universals Islands of Adventure”. Vi oplevede virkelig meget de par dage, og kun få at vores mobilbilleder blev ok. Derfor får i kun et lille resumé, af hvilke attraktioner vi har billeder af :)

Herunder ses et billede af showet “Animal Actors on Location!”. Et show bestående af dresserede dyr, hvilke har været brugt i flere af Universals film.

Parkerne bestod af tre forskellige “rides” hvor man kunne risikere at blive våd. Den første dag var vejret varmt – vi tog derfor alle tre lige i rap. Og våde – det blev vi!! De vand-rutchebaner vi har i Danmark er peanuts i forhold til disse! Billederne er taget i rækkefølge: 1. billede efter 1. rutchebane, 2. billede efter 2. rutchebane og sidst 3. billede efter 3. rutchebane. Bemærk at på 3. billede er Michaels bukser også drivvåde :)

I parken “Islands of Adventure” er et af de nyeste tiltag, en “Harry Potter World”. Et helt fantastisk syn – og fuldstændig som at være en del af filmen: “levende” planter, børn med spidse huer og tryllestave osv.

I “Super hero World” var især Spiderman i 3D en forlystelse vi begge var meget begejstret for.
Og nåh ja vi mødte også nogle af de andre superhelte.

Vi tilbragte i alt 23 timer i parkerne (på to dage). Vi er meget trætte, og trænger til at hvile benene. Derfor kører vi i morgen først mod nærmeste outlet (der var noget med at Michael havde glemt det meste i Aarhus) – og derefter retter vi kursen mod Atlanta.