dag9_bakker

Six Flags og Jasper, Alabama

22. juli 2012

Fredag var dagen hvor rigtig meget gik galt! Fra morgenstuden stod vi op til nyheden om at en 24-årig mand var gået amok med forskellige skydevåben i en biograf i staten Colorado. Han havde skudt og dræbt 12 personer, 58 sårede. Heldigvis har vi ikke haft tid til at tage i biografen endnu – men har også selv planer om at tage ind og se Batman.

Hjemmefra havde vi bestilt to billetter til forlystelsesparken Six Flags Over Georgia. En park fyldt kun med rutchebaner – næsten. Vi havde igen kun mobilen med, så billederne er dårlige.

Jeg havde lovet Michael at være modig denne dag. Det var jeg! Den vildeste og værste rutchebane jeg nogensinde kommer til at prøve, i hele mit liv, bliver “Superman”. Man hænger med kroppen vandret under hele turen – føj! På et tidspunkt “flyver” man ind i et loop. I bunden af loopet ligger man så på ryggen noget af tiden. Dette giver en kraftig g påvirkning som vi ikke tidligere har oplevet så kraftig/vild.


Til gengæld prøvede jeg også den sjoveste :) Her er et lille klip med den også. På toppen af de mange bakker lettede man fra sædet og hang 4-5 sekunder i det fri. Rigtig sjovt og gav et sus i maven.

Efter mange timers underholdning var det tid til at drage så langt mod Memphis som vi kunne orke. Det betød også, at vi nu passerede grænsen fra Georgia til Alabama.

Palmerne var forlængst forsvundet og naturen var erstattet at tætpakkede træer. Terrænet blev mere bakket, og små “bjerge” kunne ses i horisonten og skov, skov og skov!..

Da vi kom til Birmingham, Alabama, besluttede vi os for at tage på en lille shoppetur i The Summit – nu vi alligevel havde et mall i nærheden. Med fyldte shoppingposer, og sushi i maven kørte vi videre. Vi havde på forhånd aftalt, at klokken ikke måtte blive senere end otte før vi havde fundet et hotel. Da klokken blev halv ti havde vi stadig ikke fundet et motel. Jeg var så småt ved at blive køresyg, så da vi klokken elleve havde tjekket ind på et hotel i Jasper, Alabama, væltede vi begge to omkuld i de fugtige senge – vores aircondition virkede ikke ordentlig, og vandhanen dryppede. Øv!