dag18_thumb

Sidste dag i Everglades og ankomst til Key West

30. juli 2012


Her er Robert!

Fra hotellet til den sydlige del af Everglades tog vi forbi det store frugtmarked “Robert is Here”. Her kiggede vi på nyhøstede kæmpe avocadoer, ferskner, meloner og meget mere. Vi havde intet at skære frugterne ud med, så vi købte to frugt shakes i stedet: en med kokosnød til Michael, og en jordbær-passionsfrugt til mig.

Løgn og latin, det jeg siger

I Everglades visitor center købte jeg et mini leksikon over hvilke dyr vi har chance for at se her i everglades. I virkeligheden skulle jeg nok have købt det igår, for den skildpadde vi så igår, som jeg bildte jer ind var en Florida softshell, er i virkeligheden en Peninsular Cooter. Den er ca. 40 centimeter over ryggen.

Og jeg glemte at fortælle, at vi også så to slager. De var virkelig ulækre. De hedder Southern Black Racer, og bliver op til lige knap to meter. Jeg tror det var babyer vi så.

Og så troede vi at vi kunne høre vildsvin på vores tur – jeg har fundet ud af at det nok mest sandsynligt var en “pig frog” som har et kvæk som lyder som et grisegrynt.

En hård nød at knække

Den sidste by vi møder inde i Everglades er Flamingo. Her kiggede vi på hvide “great egret” fugle, og på palmer med kokosnødder. Jeg samlede en op, og prøvede at flække den ved at kaste den ned i asfalten. Efter et par forsøg, og efter at jeg kom til at ramme vores bil, måtte jeg give op.

På vej tilbage mødte vi flere fugle på vores vej. Blandt andet denne “Turkey Vulture” som var ret ulækker stor.

Ædt op af myg

På turen ud af Everglades igen, kiggede vi på nogle af de gåture man kunne tage som afstikkere ud af vejen man måtte køre på. Med faktor 30 på kroppen gik vi rundt omkring i Everglades via små stier og broer. Der var ekstremt mange myg, så det blev nogle hurtige gåture vi var på :)

På stierne så vi mange dyr. Her er et udpluk.

Her spottede Michael denne “Ground skink”

Turen går mod Key West

Med vand på begge sider af vejen kørte vi fra fastlandet mod øerne the floridas Keys. Vi var begge meget trætte, og vejen var en lille smule ensformig. Derfor var Michael en glad mand da han opdagede at en pakke pringles med jalapeño smag passede præcis ned i kopholderen – så var der beskæftigelse de næste 5 minutter, og underholdning for mig de næste 20, da Michael fik sværere og sværere ved at få hånden ned i pakken ;)

Hotellet i Key West – luksus!

Vi er nu ankommet til hotellet i Key West. Her skal vi være i to hele dage, derfor har vi brugt lidt ekstra penge på et fint hotelværelse, som i kan se.