dag22_thumb

Miami south beach – afslapning for alle pengene

3. august 2012

En billig shoppingtur

Det var været ren afslapning idag – sengene er rigtig skønne, så vi sov længe :) Vi spiste en wrap, på vej ud mod gaden hvorpå de fleste shoppingsteder lå. Her tilbragte vi op til flere timer, uden at købe noget som helst. Vi mangler åbenbart ikke noget.

Et kig på art deco byen

Vi gik derefter rundt i byen på egen hånd. Miami er blandt andet kendt for de fine art deco huse. Billedet her er taget af vores hotel ude fra gaden.

På vores byvandring kom vi forbi den kendte tattoobiks Miami Ink, kendt fra TV. Den ligger næsten lige rundt om hjørnet fra hvor vi bor. Vi var åbenbart ikke de eneste turister der ville have billeder herfra. Men et enkelt blev det til.

En tur på stranden…

Da den værste middagssol havde lagt sig, tog vi ned på stranden. Via hotellet har vi automatisk to “liggestole”, som helt sikkert var at foretrække. Vi blev narret til at tilkøbe en parasol – som vi slet ikke brugte. Den hopper vi vidst ikke på i morgen.

… og på diner

Klokken var blevet mange, og det var tid til at spise. Vi endte på en diner tæt ved hotellet – i samme art deco stil, som resten af byen.

Og nåh ja, vi fik burgere der smagte rigtig godt! :)

Alladins hotel

Som lovet igår kommer der et par ekstra billeder af vores hotelværelse.