dag16_thumb

Kano på Hillsborough River, koncentration om livet, Anna Maria Island og Sanibel Island

27. juli 2012


It can be important

Ca. ti minutters kørsel fra vores hotel ligger stedet “Canoe Escape”. På Hillsborough River skulle vi nu på egen hånd på jagt efter alligatorere, fugle og andre dyr fra området. Efter fem minutters hurtige instrukser “it can be important – even for your friendship!”, var det tid til at sætte “friendship” på prøve.

Floden skærer igennem et naturreservat, og vi kunne vælge alt fra 2 timer til en hel dags kanotur. Vi valgte 2-timersturen, dels fordi vi havde andre ting vi gerne ville nå i dag, men også fordi vandstanden idag var meget høj. Det betyder at dyrene spreder sig mere ud over hele reservatet, og ikke kun til selve kano-stien.

På trods af det, er her et udpluk af hvad vi fik set.
“Jeg koncentrerer mig lige om mit liv!”

Jeg sad forrest i båden – og styrede derfor kun 30% af båden. Så kunne jeg bedre sørge for billederne, og Michael fik lov til at være mand ;) Det kunne være svært for Michael at se hvornår der var forhindringer forude. Mic: “Fuck! En edderkop på mit ben!” ML: “Jaja, men nu skal vi lige koncentrere os om den pind der ligefremme” Mic: “Nej, jeg koncentrerer mig lige om mit liv!” – Michael hamrede herefter hans ror lige midt på edderkoppens krop. SPLAT!

På stranden på Anna Maria Island

Al den strand vi gik glip af igår, tog vi revence på idag. Vi startede på Anna Maria Island, som ligger langs golfkysten. Fra turguiden kunne vi læse, at denne del af Florida på mange måder mindede om “the old Florida”. Sandet lå rundt omkring i gaderne, og husene var små og hyggelige.

Vi blev mødt af en strandhejre, som ikke så ud til at være særlig bekymret for at jeg tog 10-20 billeder af den, imens jeg gik tættere og tættere på.

Shopping i Tampa Mall

Med bilen fyldt med strand, kørte vi forbi nærmeste Mall hvor middagsmad og andre fornødenheder blev købt :)

Sanibel Island

Selvom vi havde planlagt et museumsbesøg, skiftede vi mening, og tog på tur på Sanibel Island. På Sanibel Island er det ikke tilladt at bygge højere end palmerne, hele bugtsiden er ét stort fredet område, og så er stranden kendt for de eksotiske muslingeskaller.

Overalt på øen var der firben, fugle som vi havde set fra sumpen og rasmus klups hvide fugleven, som gemmer ting i hans næb. Jeg kan ikke huske hvilken art det er. Måske ved i hvad jeg mener. Det er deruden også her havskildpadderne lægger deres æg.

Vi blev på stranden til solnedgang – og selvfølgelig tog vi en konkylie med hjem.Derfor blev klokken mange, inden vi nåede Napels, hvor vi havde reserveret et billigt men meget stort værelse. Skønt.