dag24_shopping

Farvel USA – vi kommer til at savne dig

6. august 2012

Sidste feriedag er snart overstået. Hverdagen vender tilbage, med job, madlavning, vasketøj osv. Men først skal I høre om vores sidste dag, på vores bryllupsrejse:

Efter et besøg i poolen, og fanget de sidste solstråler, fik vi sagt farvel til Alladin. Vi kørte herefter en stille tur omkring i Miami, for at se nogle af de steder af byen, som vi ikke fik set på gå-ben. I Miami Beach fik jeg også købt mig et minde for livet :)

Det sidste Mall skulle besøges, for nu at være helt sikker på at vi skulle leve af rugbrød resten af måneden. Men nu var det også slut med at bruge penge.

Bilen blev afleveret uden problemer. Det har forøvrigt været en fin bil at køre rundt i. Eneste minus var venstre blink-baglygte som ikke virkede, heller ikke da vi modtog bilen.

Herefter gik kursen mod gate F15. Selvom vi kom to timer før afgang, gik tiden rigtig hurtig. Underholdningstasken var fyldt med blade, monopoly, nye høretelefoner og andet guf. Fra vi ankom på flyet i Miami, til vi landede i Berlin gik der 9 en halv time. Det føles som meget meget længere tid. Jeg kunne overhovedet ikke sove, og en irriterende tysk familie havde sat sig på sæderne foran os, som absolut skulle have lagt deres sæde lige ned i smasken på os. Det gik bedre med pladsen da vi i Berlin skiftede flyet ud med et tog mod Hamborg. I Hamborg skiftede vi igen til Flensborg. Fra Flensborg til Fredericia, og til sidst, Fredericia til Aarhus. Jeg har aldrig været så træt, som jeg var på denne tur. Vi var hjemme i vores senge halv to om natten – og tilgengæld sov vi ved et uheld til klokken halv tre næste dags morgen. Det er ret dumt når vi begge skal på arbejde i morgen tirsdag, men mon ikke vi så kan gå tidligt i seng i morgen?

Herhjemme var der blomster på bordet, gaver og en meget tilfreds Sally, som vel har taget godt to kilo på, af alle de snacks hun har fået ;) I hvert fald er hun blevet noget tyk-halset, og hun holder hvile pauser midtvejs, når hun går fra soveværelset til stuen.

Mandagen gik med at pakke ud og vaske tøj – MEGET tøj! Og handle ind. I føtex gik jeg direkte ind i en meget smuk jævnaldrende pige, og sagde “sorry” som det første ord der kom ud af min mund. Jeg tror ikke hun synes det var underligt, men jeg grinte straks af mig selv, jeg har ikke helt fattet at alle andre mennesker godt forstår dansk nu.

Jeg kan stadig finde ud af at lave mad, heldigvis. Eller finde ud af, og finde ud af, så godt smagte min pasta med kødsovs nu heller ikke, men det gik, og det brændte ikke på. Selvom jeg lidt savner nogle af de gode restauranter, og at rengøringsdamerne kommer i løbet af dagen, og giver os nye rene håndklæder :)

Vi ses USA, og hav det godt så længe!