dag21_thumb

Farvel Key West, hej Miami

2. august 2012

Key West for sidste gang

Sidste morgenmad på øen Key West. Det var tid til at komme tilbage til Miami, hvor vi landede med flyet for to en halv uge siden. På tilbagevejen smuttede vi en omvej forbi Key Wests mest fotograftede turistattraktion: mærket hvorpå der står at dette er Amerikas sydligste punkt, og at der herfra er 90 km. til Cuba. Dermed kortere til Cuba, end til Floridas fastland.

Dyreliv på øerne

Herefter kørte vi op langs alle øerne mod Miami. Vi havde glemt hvor lang tid det egentlig tog (omkring halvanden time!), så vi nåede ikke vores ellers planlagte snorkeltur. Det må vi gøre en anden gang. Vi tog os tid til at fotografere flere af de dyr, vi mødte på vores vej.

Denne Key Deer, som er lidt svær at se på billedet, er en truet dyreart, og derfor må man på denne rute kun køre mellem 15-30 miles i timen. Vi besøgte også Bahia Honda State park, hvor vi var på gåtur for at se den gamle nedlagte jernbane, og lidt mere eksotisk dyreliv. Vi havde egentlig gjort hold på øen, fordi vi havde læst at der skulle være en “udstilling” af de forskellige palmearter der findes i Florida. Langt om længe fandt vi området – og jeg må ærligt indrømme at jeg synes det var noget kedeligt :) Inden vi kørte videre tog jeg mig et lille dyp – mere blev det ikke til, da vi ikke havde håndklæder med.

Going to Miami

Efter et par timers kørsel dukkede Miamis skyline op i det fjerne. Vi var helt klart kommet tilbage til storbyen, og hvor det er lovligt at bygge højere end palmerne!

Vores sidste hotel på vores bryllupsrejse skulle nu besøges. Her har vi spenderet i et mere specielt hotelværelse, og ikke overraskende dyrere end den gennemsnitspris vi har givet pr. overnatning under resten af turen. Men vi synes begge at stilen er fed, og det skal blive en fornøjelse at overnatte her to nætter mere. Vi tager flere billeder af hotellet i morgen – når vi har ryddet lidt op :) Vi bor klods op af stranden, så vi besluttede os for at tage en tur i vandet. Her er stranden meget bedre end på Key West. Masser af hvidt sand, palmer og rent/klart vand – lige som det skal være :). Efter et bad på hotellet i vores blå bruser, gik vi en lille tur af Ocean Drive. På en italiensk restaurant med live musik og en dansende flamenco-dame, fik vi vores aftensmad. Den bestod af laks med dagens grøntsager til Michael, og pasta med tigerrejer og en halv hummer til mig. Inden det var tid til at se dyner, fik vi os en gratis sjus på hotelles tagterrasse – med udsigt over Miami beach.

“Welcome to paradise” – som stranddrengen sagde til os, da vi smed os i sandet. Mon han kunne se at vi var blevet trætte af at køre bil?