dag20_thumb

Endnu en dag ved poolen, Key West lime pie, jetski, et dyp sammen med hajerne og karaoke med pirater

1. august 2012

Efter en fin morgenmad på hotellet, tog vi bilen små 15 minutters kørsel, til det østligste punkt på øen, hvor vi skulle bestille plads på en jetski tur. Fra vores gåture de forrige dage, har vi indsamlet rabatkuponer til flere forskelige attraktioner rundt omkring på øen. Blandt andet denne “sunset-jetski tour”.

Poolvejr

Vejret var som altid rigtig varmt, så i stedet for den planlagte strandtur, tog vi hjem igen, og tog os en svømmetur i poolen. Vandet er koldere her, og derfor er solen nemmere at holde ud.

“I’m so gay, i shit rainbows”

Vi gik herefter på shoppingtur på strøget. Michael købte nogle nye sko, og jeg fik kigget på dragqueens og tattooveringsbikse. Og der er virkelig mange af dem – tattooveringsbutikker altså. Har overvejet om det var her jeg skulle have min første. Men Michael har talt mig fra det :)

Al den shopping kan man godt blive snack-sulten af. Igår smagte vi den første af Key wests madspecialiteter, de fritterede konkylier, idag fik vi så denne Key West lime pie

Tærten smagte af almindelig cheese-cake, tilsat limesmag. Jo jo, den var da fin nok, men heller ikke noget jeg har tænkt mig at tage med til DK :)

På vej hjem til hotellet igen købte vi blandt andet et vandkamera – så vi var klar til vores tur på jetski. Herfra har vi derfor ingen digitale billeder, dem må I se senere, når vi engang får dem fremkaldt.

Jetski ved solnedgang

Vi skulle være klar ved jetski stedet klokken halv seks, med vores rabathæfte under armen. For at få lov til at tage med på jetski tur, skal man skrive under på samtlige af deres jetski regler, underskrive at man ikke får penge tilbage med videre. Efter al den underskriven glemte vi alt om rabathæftet. Så da vi var klar til at få badetøjet på, var det forsent med rabatten. Tilgengæld viste det sig, at vi var de eneste der havde bestilt “sun-set” turen. Derfor fik vi 2 en halv times privatundervisning og turguide for pengene. Hvilket sker meget sjældent, så selvom vi endte med at give mere end vi havde regnet med, følte vi at vi havde været heldige.

Med en max fart på 88 kilometer i timen, var Michael i himlen. Jeg var mere utilpas, især i starten, ved situationen, men med tiden vænner man sig til farten. Guiden viste os de otte gamle “submarine-pits”, som er menneskeskabte kanaler som skulle bruges til ubåde under anden verdenskrig. Kanalerne nåede aldrig at blive færdige før krigen sluttede. Små “jelly-fish” svømmede rundt i kanalerne, jeg tror jeg fik et billede af dem.

Midt under turen tog vi et stop ved atlanterhavet. Guiden mente at det var tid til en dukkert. Vandet var overraskende varmt, selvom vi var ude på virkelig dybt vand. Michael turde, men jeg blev på min plads – der kunne jo komme hajer!

Vi sejlede hele øen rundt på vores jetski, og endte med at se solnedgangen på bagsiden af den ø der var i vejen for os igår. Guiden tog et billede af os, jeg håber det blev godt :)

Det var utrolig svært at gå på benene efter denne fantastiske tur. Men vi fik dog slæbt os ned på karaokebaren hvor to gratis fadøl ventede på os.

Vi var bestemt ikke de eneste i baren – selvom det var en ganske almindelig tirsdag aften. Der var blandt andet fem seks kvinder, som havde klædt sig ud som pirater. De havde en fest, det er helt sikkert. Under vores aftensmad, som bestod af burgere med pommes, og sejlede de dog videre – formentlig til næste havn på øen.

Vi er hjemme igen, og ser OL i fjernsynet, af en eller anden grund synes jeg det er lidt mere overskueligt at se, med alle de reklamer ind imellem – så når man ikke at kaste op af det, inden man lige får en pause :)