thump_dag1

Andels Hotel Berlin, ankomst

12. juli 2012

Efter 6 timer i tog, er det godt at kunne strække kroppen lidt ud, på Andels Hotel Berlin.
Vi havde mange underholdnings remedier med i toget, så tiden føles ikke så lang som den lyder. Transporten med S-bahn fra Spandau-Berlin til hotellet i Øst-Berlin gik uden problemer. Heldigvis minder opsætningen af metro-forbindelser meget om hinanden rundt omkring i de lande vi har været i sammen.

Da vi nåede frem til hotellet, så Michael det sidste af Touren færdig – på tysk vel at mærke!! Efter min mening er det trods alt bedre end at høre på Jørgen jeg-er-ret-ulækker-og-irriterende Leth.

Imens gjorde jeg mig smuk til tre retters middag på Hotelles restaurant: Carpaccio til os begge til forret, en stærk pizza til Michael og pasta med champion-sauce og tigerrejer til mig til hovedret. Til dessert fik vi begge Panna Cotta – umme num!

Michael og jeg havde købt et take-offer, som inkluderede 2 overnatninger, 3-retters middag for to, morgenmad alle dage samt fri Wifi og parkering (hvis vi havde haft en bil med). Derfor overraskede det os, at tjeneren ikke mente at vi skulle betale for vores drikkevarer – men fint for os :)

Efter middagen gik vi ud for at se lidt på området hvor vi bor. Hotellet ligger i Øst-Berlin, og det kan tydeligt ses. Her er ret dystert og bygningerne er meget “klodsede” og efter min mening ret grimme.

Under størstedelen af togturen regnede det – både i danmark da vi tog derfra, og senere i Tyskland. Da vi var ude at gå regnede det ikke, men vandpytterne derfra kunne stadig ses.

Take-offeret indeholdte også en velkomstdrik, som vi efter vores gå-tur nyd på hotelles sky-bar på 12. etage. Udsigten fra sky-baren er det øverste billede i dette indlæg. Vi sad der en lille time, mens solen gik ned over Berlin.

Vi har en lang dag foran os i morgen, så vi blev enige om ikke at gå all-in i baren. Det må vente!

Tags:, , ,